KAKAN, REDGERT, HANNA PERSSON & MARTIN HUSS

Jag är en riktig podd-människa som gillar att lyssna på poddar innan jag ska sova, när jag lagar mat, under promenader och när jag kör bil. Så därför tänkte jag nu tipsa om mina absoluta favoriter sedan tidigare och just nu!
 
 
 
 
Under huden - med Kakan Hermansson
 
Kakans podcast började jag lyssna på i somras. Trots att jag inte direkt skulle påstå mig vara intresserad av hudvård är denna podcast värd att lyssna på. Det är nytt avsnitt varje vecka med nya personer. Ett riktigt favoritavsnitt var när Margret Atladottir var med och berättade om hur det är att leva med alopecia. Otroligt intressant!
 
Härlig podd med fantastiska Kakan Hermansson! 
 
 
Tankar med - Daniel Redgert
 
Denna podd är en ny favorit för mig, men trots det har jag hunnit lyssna på alla avsnitt hittills. Om man letar efter en intervjupodd med annorlunda frågor så är denna podcast det rätta alternativet. Superhärliga Daniel Redgert möter nya kändisar varje vecka och intervjuar dem om precis exakt allt möjligt. Och med allt möjligt så menar jag precis allt möjligt. Det går inte att undvika skratt! Om du vanligtvis tycker att intervjuer ofta kan bli långtråkiga och sega bör du definitivt ge Daniels podcast en chans. 
 
HanaPee's otroliga podcast
 
Denna podcast har varit en favorit sedan flera år tillbaka. På något sätt känns det lite som att man skapat en relation till den? Man vet att Hanna och Martins podd alltid finns där. Det är samtalsämnen om precis ALLT två vänner emellan. Om hur man ska hagga sig fram, Martins rädsla för myndigheterna, feminism och.......... LIVET!!! 
 
KAN det bli bättre?
 
 
 


Kommentarer
Postat av: Kattis

Intressanta tips...kanske skulle börja lyssna på poddar!😋

2016-10-21 @ 20:31:22
URL: http://stellaefoto.blogg.se/
Postat av: elin stridh

kikar in o säger hej :)

2016-10-31 @ 22:03:21
URL: http://elincecilia.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: