2016

 
Skaffade min första tatuering, något som jag länge har velat göra. Valde låttiteln "It takes a fool to remain sane", med The Ark. Efter alla dessa år, tack vare allt de har betytt för mig så kändes det verkligen som rätt val. 2017 planerar jag på fler tatueringar!  Under våren hade jag fullt upp med att avsluta gymnasiet, alla projekt, uppgifter och dessutom gymnasiearbetet vid sidan om. Skrev om hur arbetet för jämställdhet ser ut på tidningsredaktioner i Luleå och intervjuade ett antal olika personer.
 
 
 
Besökte Göteborg för första gången med Cecilia. Efter en lång resa med buss och tåg var vi äntligen framme. Blev otroligt imponerad av Gbg, tyckte det var en så himla fin stad. Cecilia har varit där förut så hon fick visa mig runt och upptäcka staden. Besökte slottsskogen, åkte spårvagn, besökte liseberg och jag trotsade min rädsla för att åka karuseller (berg-och dalbanor). Tror jag ångrade mig mer efteråt än att vara glad. Bara tanken på karuseller högt upp i luften gör att jag får ont i magen haha.
 
 
 
 
Det här var magiskt. Att se Håkan Hellström live på Ullevi, med gästartister som Seinabo Sey. Tyckte det var en magisk känsla att tillsammans med 70 000+ andra människor sjunga till samma låtar. Eufori.
 
 
STUDENTEN!!!!! Den största höjdpunkten 2016. Som jag har längtat efter den dagen, och äntligen kom den. Champagnefrukost, studentflak, avslutning med klassen och studenfest på kvällen. Trots det dåliga vädret var det en fantastisk dag ändå. Jag var så lycklig och glad att inte ens ord kan beskriva. ÄNTLIGEN blev det min tur!!!!!
 
 
Gick på balen med Cecilia!! Helt sjukt hur förkylda vi var. Tror knappt att jag har varit så förkyld tidigare som jag varit då. Tack vare värktabletter, nässpray lyckades vi hålla humöret uppe. Tur att jag hann bli någorlunda frisk dagen innan studenten iallafall!
 
 
Fick ta studenten med mina favoriter under alla dessa tre år. Är stolt över oss alla att vi äntligen tog oss i mål!!
 
 
Sommar. Tog vara på de få soliga dagarna då jag var ledig från jobbet och for till stranden. Solnedgång i Norra hamn. Jobbade mycket under sommaren, for på weekend i Stockholm med Cecilia.
 
 
Efter sommaren och mycket jobb åkte jag och Cecilia en vecka till Kroatien. Vi badade, åt god mat, drack drinkar, solade, såg solnedgången, åkte på en dagsutflykt till Split och stranden Punta Rata. 
 
 
 En av Europas "vackraste stränder", Punta Rata.
 
 
 
Större delen av sen-hösten och tidig vinter var det mest jobb jobb jobb som stod på schemat. En kväll var jag och lyssnade på fantastiska Kakan Hermansson då hon pratade om sin bok osv. En bok jag verkligen kan rekommendera. Skrev under hösten en del texter om mina tankar kring att jobba i hemtjänsten. Ett otroligt viktigt och värdefullt arbete som behövs belysas. Speciellt med tanke på ett vidrigt klasshat som ständigt präglar synen på människor inom vården. Fördomar och okunskap kopplat till hemtjänsten. Och så vidare.
 
Firat jul och nyår, umgåtts mycket med Cecilia och Emmelie!
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: